Kurven er tom
Du har valgt:
Ønsker du at købe a-kasse og fagforening?
Er du også interesseret i fagforening? Vælg fagforening
Er du også interesseret i a-kasse? Vælg a-kasse

Det får du i vores a-kasse

 • Dagpenge

  Hvis du mister dit job eller er nyuddannet, har du mulighed for at få udbetalt dagpenge fra os.

 • Efterløn

  Når du er med i efterlønsordningen, har du mulighed for at fratræde arbejdsmarkedet før pensionsalderen og få udbetalt efterløn.

 • Gratis arrangementer

  Vi inviterer dig til arrangementer og webinarer, der er fulde af inspiration til, hvordan du kan få endnu mere god arbejdslyst.

 • Hjælp til jobsøgning

  Du får viden og inspiration til, hvordan jobsøgning foregår i dag. Vi giver dig individuel sparring og hjælper dig tilbage i job.

Derfor skal du vælge Krifa

Derfor skal du vælge Krifa

 • Mulighed for Lønsikring

  Sådan får du Krifa Lønsikring

 • Spar op til 4.831 kr. om året

  Du kan spare mange penge ved at skifte til Krifa. Se her hvad du kan spare.

 • Hjælp til jobsøgning

  Du får viden og inspiration til, hvordan jobsøgning foregår i dag. Vi giver dig individuel sparring og hjælper dig tilbage i job.

200.000 har allerede valgt os

I Krifa er man ikke bare et nummer, derimod gør Krifa et stort arbejde for, at man føler sig vigtig. Hvis der opstår en faglig tvist, er Krifa’s faglige konsulenter fantastiske til at hjælpe mig som medlem. De er opsøgende, og holder hele tiden mig informeret om sagens forløb. Jeg har selv oplevet, at få en god personlig rådgivning, da jeg havde et ønske, men også en tvivl, om jeg skulle videreuddanne mig. Krifa’s rådgivning gjorde, at jeg blev helt sikker i min beslutning om at tage springet ud i en ny uddannelse. Jeg må sige, at jeg er glad for mit skifte til Krifa. Jeg fortryder kun, at jeg ikke foretog dette skifte for flere år siden.

Jesper Larsen, Social- og sundhedshjælper

Med det samme jeg trådte ind ad døren hos Krifa, blev jeg modtage venligt og fik med det samme en indledende samtale med en medarbejder. Allerede der, fik jeg svar på nogle af de spørgsmål jeg søgte svar på. Det var en rigtig god oplevelse, og de efterfølgende gange jeg har været ude forbi, har jeg kun oplevet venlige og hjælpsomme medarbejdere. Alt i alt har det været en super positiv oplevelse for mig at skifte til jer. Jeg føler mig i hvert fald i gode hænder hos jer, og jeg anbefaler jer også gerne til andre.

Kristina Kjær Nielsen, Kontorelev

Jeg må sige, at I hele tiden har levet op til mine forventninger og endda meget mere. Altid møder man hjælpsomhed, positive mennesker og en service man ikke finder ret mange andre steder. Har haft behov for jer i forskellige sammenhænge; som selvstændig, lønmodtager, opsagt og som ledig, så jeg har været rundt i systemet og forskellige afdelinger. Jeg har altid følt, at det er kunden, som er i centrum. Og at det er krifa, der er til for medlemmerne og ikke omvendt.

Tine Christiansen, Bogholder

Fandt du det du søgte?


Ville du have ringet ind, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på krifa.dk?

Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du skrive til os på krifa.dk/kontakt