Få dagpenge som nyuddannet

Få 14.473 om måneden når du har afsluttet din uddannelse. Meld dig ind i Krifa senest 14 dage efter, din uddannelse er slut og få en god start på karrieren!

Normalt skal du have haft fuldtidsarbejde i et år for at få ret til dagpenge, men som nyuddannet har du en smutvej. Du får særlige rettigheder i a-kassen hvis du:

  • har afsluttet en erhvervsmæssig og offentlig anerkendt uddannelse på mindst 18 måneder (3 semestre), gælder ikke HF, gymnasium eller handelsskole.
  • har bopæl og opholder dig i Danmark
  • melder dig ind i a-kassen senest 14 dage efter, din uddannelse er slut  
 

"Gymnasium, HF og  handelsskole giver ikke rettigheder som nyuddannet i a-kassen

Ledig eller job på hånden?

Uanset om du er ledig eller har et job på hånden, så skal du melde dig ind i a-kasse senest 14 dage efter, du har afsluttet din uddannelse. Dermed er du sikret en fast indtægt i form af dagpenge, hvis du skulle miste dit job. Hvis drømmejobbet lader vente på sig, så er du sikret dagpenge efter en måned.  

Læs mere her!

 

Hvorfor vælge Krifa?

Vores service er i top, og det er vores kunder enige i. Faktisk vil 97% anbefale os til andre. Vi gør meget for at lytte til vores kunder, og har derfor lange åbningstider på telefonen, hvor vi kan servicere dig alle hverdage 7-22.

 

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • tjek af ansættelseskontrakt
  • sparring inden lønsamtalen
  • hjælp til jobsøgningen

 

A-kasse og fagforening fra kun 549 kr. - og husk du får fuldt skattefradrag!

Læs mere om sats her

 

Fandt du det du søgte?