Bliv kunde hos Krifa

Hos os kan du vælge den fagforeningspakke, der passer bedst til dig og dine behov.

Tilbage til oversigten

Vælg pakke

Krifa A-kasseUden fagforening

460kr./md.

Økonomisk tryghed, hvis du mister dit job

Bliv kunde Bliv kunde Bliv kunde Bliv kunde

Krifa A-kasse sikrer dig økonomisk, hvis du mister jobbet. Du kan få op til 17.658 kr. hver måned i dagpenge, mens du søger job. Vi hjælper dig selvfølgelig også med jobsøgningen, så du kommer hurtigt tilbage på arbejdsmarkedet.

Når du har været kunde i a-kassen (i Krifa eller en anden a-kasse) i et år og haft 1.924 arbejdstimer, har du mulighed for at at få dagpengen i op til to år, hvis du mister dit job. Vi overflytter din anciennitet og dermed dine rettigheder, hvis du allerede er kunde i en anden a-kasse.

Vi hjælper dig også med eventuelle feriepenge, støtte til uddannelse og meget mere.

Hvis du er nyuddannet eller i gang med en erhvervsmæssig uddannelse på mindst 18 måneder, har du mulighed for at få dagpenge allerede, når du er færdig med din uddannelse. Læs mere her 

Læs mere Skjul igen

Krifa A-kasse koster 460 kr./md. Har du brug for en anden pakke?

Krifa LightFagforening + A-kasse

549kr./md.

Fagforening med juridisk backup

Økonomisk tryghed, hvis du mister dit job

Bliv kunde Bliv kunde Bliv kunde Bliv kunde

Krifa Light er for dig, der alene vil gøre brug af muligheden for juridisk rådgivning og behandling af din sag, hvis der opstår et problem i forhold til din arbejdsgiver. Du får kompetent juridisk assistance, men du har ikke mulighed for at få ført din sag videre i retten, hvis det skulle blive nødvendigt.

Selv om du ikke kan få ført din sag i retten, kan vores jurister føre din sag over for din arbejdsgiver, og tager sig kompetent af alle typer sager. De kan også køre sagen for dig, hvis det handler om en arbejdsskade eller en social sag.

Vigtigt at vide om Krifa Light:

Din betaling af Krifa Light skal være tilmeldt PBS. Kontingentet er 267 kroner pr. kvartal og skal betales forud et kvartal ad gangen. (sammen med a-kasse-kontingentet). Hele beløbet kan trækkes fra i skat

Du skal være tilmeldt Krifa Boks, som er vores digitale postkasse, inden for 30 dage.

Du kan opgradere dit medlemskab til Krifa Basis eller Krifa Plus med øjeblikkelig virkning. Dog kan du ikke opgradere på igangværende sager.

Vi tager kun sager, der er opstået, mens du har været kunde hos os.

Hvis du vil opsige dit medlemskab af Krifa Light, kan de ske ved udgangen af kvartalet. Melder du dig ud midt i et kvartal, refunderes dit kontingent ikke.

Du kan både købe Krifa Light alene og sammen med Krifa A-kasse.

Læs mere Skjul igen

Krifa Light + a-kasse koster 549 kr./md. Har du brug for en anden pakke?

Krifa BasisMest populæreFagforening + A-kasse

599kr./md.

Fagforening til hele dit arbejdsliv

Økonomisk tryghed, hvis du mister dit job

Bliv kunde Bliv kunde Bliv kunde Bliv kunde

Krifa Basis er vores mest solgte fagforeningsprodukt, fordi du får et bredt udvalg af input til dit arbejdsliv. Vores juridiske assistance har intet loft, og vi tager din sag helt til Højesteret, hvis det bliver nødvendigt. samtidig får du en lang række andre fordele, så du kan være på forkant i dit arbejdsliv.

I Krifa Basis går vi hele vejen til domstol eller Arbejdsret, hvis du skulle komme i knibe på jobbet. Vi åbner også op for adgang til kompetente karriererådgivere og jobtrivselskonsulenter, der sidder klar til at tale og sparre med dig. Du får også mulighed for godtgørelse ved strejke og tilskud til efter- og videreuddannelse, ligesom vi yder tilskud til psykisk krisehjælp. Samtidig bliver du inviteret med til vores kundearrangementer.

Vigtigt at vide om Krifa Basis:

Som ny kunde i Krifa Basis, får du de første to måneder gratis - dog ikke, hvis du har været kunde i Krifa Basis eller Krifa Plus inden for de seneste tre måneder.

Du kan betale kvartalsvis eller månedvis. Vælger du månedsvis betaling, kommer der et gebyr på 15 kr. pr. måned oveni prisen. Men du vælger helt selv.

Vi fører din sag fra dag 1, så længe den er opstået, mens du har været kunde hos os.

Vi udbetaler strejkegodtgørelse, hvis du er overflyttet fra en anden fagforening eller når du har været kunde i Krifa Basis i minimum to måneder.

Du kan købe Krifa Basis alene eller sammen med Krifa A-kasse.

Læs mere Skjul igen

Krifa Basis + a-kasse koster 599 kr./md. Har du brug for en anden pakke?

Krifa PlusFagforening + A-kasse

649kr./md.

Udvidet fagforening med ekstra fordele til hele dit arbejdsliv

Økonomisk tryghed, hvis du mister dit job

Bliv kunde Bliv kunde Bliv kunde Bliv kunde

Krifa Plus er til dig, der gerne vil have lidt mere af det hele. Denne fagforeningspakke er perfekt til dig, der har fokus på at udvikle din karriere på bedste vis. Du får blandt andet direkte kontakt til en advokat, en personlig karriererådgiver samt assistance fra Jobtrivsel til hele din husstand.

Med Krifa Plus får du nemig udvidet adgang til flere samtaler med din egen personlige karrierekonsulent, ligesom vi opgraderer din juridiske rådgivning: Som Krifa Plus-kunde kommer du direkte til en advokat, hvis din sag kræver det. Det giver hurtigt afklaring. Vi udvider også din Jobtrvisel-service, så hele din husstand har mulighed for samtaler med en trivselskonsulent.

Vigtigt at vide om Krifa Plus:

Vi fører din sag fra dag 1, så længe den er opstået, mens du har været kunde os.

Som kunde i Krifa Plus har du en bindingsperiode på seks måneder. Herefter kan du melde dig ud eller skrifte til Krifa Basis eller Krifa Light fra dag til dag

Du kan betale kvartalsvis eller månedsvis. Vælger du månedsvis betaling, kommer der et gebyr på 15 kr. pr. måned oveni prisen. Du vælger helt selv, hvordan du har lyst til at betale.

Vi udbetaler strejkegodtgørelse, hvis du er overflyttet fra en anden fagforening eller hvis du har været kunde i Krifa Plus i to måneder.

Du kan både købe Krifa Plus alene eller sammen med Krifa A-kasse.

Læs mere Skjul igen

Krifa Plus + a-kasse koster 649 kr./md. Har du brug for en anden pakke?

Tilbage til oversigten

Del siden

Fandt du det du søgte?