Lige nu: 6 måneders gratis fagforening

Melder du dig ind i Krifas A-kasse senest 14 dage efter at du er færdiguddannet, giver vi dig 6 måneders gratis Krifa Plus fagforening.

Spar 1.434 kr. med gratis Krifa Plus fagforening i 6 måneder.
Overgangen fra at være studerende eller lærling over til arbejdsmarkedet kan være krævende. Vi hjælper dig godt på vej ved at give dig 6 måneders gratis Krifa Plus fagforening. Normalpris er 239 kr./md. Din besparelse er 1.434 kr. 

Det får du i Krifa Plus fagforening

6 måneder til 0 kr. Normalpris er 239 kr./md. Spar 1.434 kr.

Overgangen fra at være studerende eller lærling over til arbejdsmarkedet kan være krævende. Vi hjælper dig ved at give de første 6 måneder i vores bedste fagforening til 0. kr. Normalpris er 239 kr. pr. md. Din besparelse er 1.434 kr. 

En personlig konsulent

Nu går jagten på drømmejobbet ind! Få hjælp fra en professionel konsulent, der har fokus på dit arbejdsliv og dine ønsker for fremtiden, så du kan få god arbejdslyst.

Hjælp til ansøgning og CV

Få sparring på ansøgning og CV, redskaber til hvordan du aktiverer dit netværk, og hjælp til at forberede jobsamtalen.

Tjek af ansættelseskontrakt

Har du fået nyt job, eller er din ansættelsesvilkår blevet ændret, kan det være en rigtig god idé at få din kontrakt gennemgået af en jurist.

* Tilbuddet forudsætter at du:

 • Har afsluttet en erhvervsmæssig og offentligt anerkendt uddannelse på mindst 18 måneder, der ikke er en gymnasial uddannelse.
 • Har haft bopæl og opholdt dig i Danmark umiddelbart før uddannelsens start og igen senest 14. dage efter, at uddannelsen er slut.
 • Bliver medlem af a-kassen senest 14 dage efter, at du har afsluttet din uddannelse.

Krifa er tæt på dig.

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage kl. 7–20

Ring meget gerne til os og hør mere om, hvordan vi kan give dig hjælp, tryghed og inspiration i dit arbejdsliv.

Vi er tæt på dig

Du finder din lokale Krifa i 16 forskellige byer, og du er altid velkommen til at besøge os.

Chatten er åben fra 8 - 16

Har du brug for et hurtigt svar, så finder du vores chat i højre side af din skærm.

Spar 1.434 kr. med gratis Krifa Plus fagforening i 6 måneder.
Overgangen fra at være studerende eller lærling over til arbejdsmarkedet kan være krævende. Vi hjælper dig godt på vej ved at give dig 6 måneders gratis Krifa Plus fagforening. Normalpris er 239 kr./md. Din besparelse er 1.434 kr. 

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor længe gælder tilbuddet?
  Tilbuddet gælder til og med 15. september 2017. Men husk at retten til dagpenge beregnes efter din sidste eksamen.
 • Hvad koster medlemskabet, når de 6 måneder er gået?
  Når de 6 måneder er gået, så er prisen for Krifa Plus 239 kr./md. Efter de 6 måneders introtilbud overgår du automatisk til betalende medlem af Krifa Plus.
 • Kan jeg skifte fagforeningspakke efter de 6 måneder?
  Ja. I Krifa tror vi på valgfrihed. Hvis du efter de 6 måneder ikke længere ønsker fordelene i Krifa Plus, så kan du omkostningsfrit skifte til Krifa Basis eller Krifa Light.
 • Er a-kasse også gratis i 6 måneder? Og kan a-kasse undværes?
  A-kasse er ikke inkluderet i tilbuddet om 6 måneders gratis fagforening. A-kasse i Krifa koster 476 kr./md. Tilbuddet forudsætter at du bliver medlem i vores a-kasse.
 • Jeg kender datoen for min sidste eksamen. Kan jeg melde mig ind i dag?
  Du kan indmelde dig to måneder før uddannelsens afslutning. Du skal bare sætte din ønskede indmeldelsesdato til dagen efter din uddannelses afslutning. Vi ringer dig op og hjælper dig.
 • Kommer tilbuddet igen næste år?
  Tilbuddet gælder for dig, der dimitterer indtil september 2017. Bliver du først færdig senere, så meld dig ind i Krifa Start, der er vores gratis fagforening for studerende.
 • Hvorfor laver Krifa sådan et tilbud?
  Vi vil gerne give dimittender den bedste start på arbejdslivet og hjælpe med at skabe god arbejdslyst helt fra start. En god start kan have betydning for resten af din karriere. Derfor mener vi, at det er vigtigt, at man som nyuddannet, får alt den hjælp, man har brug for. Med dette tilbud, får du vejledning og støtte i alle arbejdslivets faser. Derudover er det ikke i denne periode i livet, hvor pengepungen er tykkest, så 6 måneder gratis fagforening er vel også kærkommen?
 • Jeg har allerede et job i udsigt. Hvorfor skal jeg benytte tilbuddet?
  Først og fremmest - tillykke med jobbet! Uanset om du har et job, skal på barsel, skal ud at rejse eller noget helt andet, så er det stadigvæk vigtigt, at du melder det til a-kassen, senest 14 dage efter du har afsluttet din uddannelse. Så er du sikret dagpenge, hvis du bliver ledig på et senere tidspunkt.
 • Hvad sker der, hvis jeg får et job i løbet af de 6 måneder?
  Vi håber naturligvis, at vi sammen med dig, kan finde dit drømmejob hurtigt. Hvis det sker, så ændrer det ikke noget for dette tilbud med 6 måneders gratis fagforening.
 • Hvad betyder det, hvis jeg allerede nu er medlem af en anden a-kasse?
  Er du medlem i en anden a-kasse, flytter vi din anciennitet med over til Krifa. Det betyder, at du stadigvæk kan få dagpenge fra dag ét som færdiguddannet, hvis du har været i den anden a-kasse i over 12 måneder.