Karrieresamtale

Som kunde i Kristelig Fagforening har du mulighed for at få en gratis karrieresamtale til en værdi af 1250 kr.

Få styr på din jobfremtid

Er du kørt fast i dit job, er du nervøs for at miste det, eller trænger du bare til nye udfordringer? Få hjælp til at komme videre med en  karrieresamtale. Se her hvilke muligheder du har.

Vær på forkant med finanskrisen
Mange danskere bliver desværre opsagt under finanskrisen, og kun de færreste kan vide sig trygge i deres job på sigt. Under en karrieresamtale får du sparring af en professionel konsulent, der har stor erfaring med karriererådgivning. Vedkommende kender dig ikke og vil derfor se på dig med helt friske øjne, og det kommer der mange nye tanker og idéer ud af.

Måske overvejer du en lederstilling, et brancheskifte eller en ny uddannelse? De fleste oplever, at karrieressamtalen giver ny energi og inspiration til karriereudvikling og/eller jobsøgning. Både din henvendelse og selve samtalen behandles fortroligt.

Femdobling i efterspørgslen efter karrieresamtaler
Karrieresamtalen er meget populær blandt Krifas kunder. Karrieresamtalen er for dig, der er i job, eller opsagt, men endnu ikke ledig. Hvis du er ledig, får du en lang række andre gode tilbud, der hjælper dig videre i dit arbejdsliv.

Se her hvilke muligheder du har.

Fandt du det du søgte?