Forside/ Inspiration/ Sundhed/ Hvad har du i madpakken?
Forside/ .../ Hvad har du i madpakken?

Hvad har du i madpakken?

To flade pakket ind i sølvpapir eller pastasalat fra aftensmaden i går. Kig med, når ejendomsmægleren, postmanden og mange flere viser deres frokost frem.
Ikon galleri
Journalist
Rebekka Torp Boileau

Dorthe Kahl, 55 år, lægesekretær:
- Vi har fælles madordning, så vi skiftes til at købe ind til køleskabet en uge ad gangen. Vi gider ikke at have madpakker med, så det er en god løsning.
Hans Grønbæk, 49 år, IT-medarbejder:
- Min madpakke er meget traditionel. Der er altid rugbrød med leverpostej og en med ost. Jeg har en svaghed for gedeost, så det er med. Og hvis min kone har smurt madpakken, som er der altid en lille overraskelse med. I dag er det chokolade.
Iben Hansen, 38 år, advokatsekretær:
- Jeg har en pastasalat og forskelligt grønt med. Det er rester fra i går. Ellers er det ofte bare en sandwich med for eksempel pesto, salat og pålæg.
Jesper Gynther, 23 år, studerende:
- Jeg laver den samme madpakke igen og igen. Kartoffelsalat, gulerødder, og så er der lige plads til tre rugbrødsmadder. En af dem er med tunsalat, som jeg selv har lavet. Hjemmelavet, for ellers bliver det for dyrt. Min madpakke har fryseelementer i toppen, så når jeg kommer hjem, skyller jeg låget og lægger den i fryseren til næste dag. Så har jeg altid kold madpakke med.
Kaj Braüner, 43 år, marketingkoordinator:
- I dag har jeg kyllingeburger med, for der var nogle rester tilbage fra aftensmaden i går. Normalt har jeg rugbrød med pålæg. Eller en bolle, som mine drenge også kan lide at få med på madpakken. Dem smører jeg også madpakke til.
Kristian Lund, 21 år, postomdeler:
- Jeg går ikke ret meget op i min madpakke. Jeg stopper bare ved vejkanten og spiser den hen over postcyklen.
Nhung Le, 40 år, tandklinikassistent:
- Jeg synes, det er vigtigt at spise varieret. Det kunne også være laks, jeg havde med til min frokost. Jeg elsker at spise masser af grøntsager hver dag. Det kan jeg ikke få nok af.
Rikke Mølgaard, 32 år, ejendomsmægler:
- Det skal være noget nemt, ofte er det bare rester. Jeg må ikke spise soya, gluten og mælkeprodukter i en periode, så det bliver lidt det samme til frokosten i disse dage.
Robert Steffensen, 51 år, uddannelseschef:
- Det er skyr og hjemmelavet blommemarmelade. Det er nok min frokost fire ud af fem dage. Jeg har det med, fordi det mætter. Det er fuld af proteiner, og så er det nemt at lave.
Steen Frederiksen, 45 år, salgskonsulent:
- Jeg smører ikke selv min madpakke. Det gør min kone altid. Jeg plejer at have fire halve stykker rugbrød med. Så sørger jeg for, at jeg ikke får for meget, som hvis jeg var med i en kantineordning. Jeg er meget traditionel. Jeg har altid leverpostej og kyllingepålæg. Og så en med æg, hvis det skal være lidt specielt. Og jeg har altid en ostemad med. Den er min dessert, og den bliver spist uden kniv og gaffel.
Ulla Dybdal, 59 år, frivillig i Mødrehjælpens genbrugsbutik:
- Jeg var usikker på, hvornår jeg havde vagt i butikken i dag. Så det blev pludselig til en hastesag at finde noget til frokosten. Så i dag har jeg købt den ved bageren. Jeg plejer ellers at have salater og hjemmebagt brød med.
Walther Plauborg, 46 år, sekretariatsleder:
- Jeg har selv smurt min madpakke, som i dag er rugbrød med salat fra haven. Min frokost er ofte rugbrød.
Wenche Carstens, 39 år, arbejdsmiljøkonsulent:
- Jeg har næsten altid rugbrød med. I dag er det med fiskefrikadeller, hamburgerryg og grønt. Og så er der også en riskiks med mørk chokolade i madpakken.
Christina Kjær, 38 år, butiksejer:
- Min frokost er meget ensformig. Det er stort set det samme, som jeg hiver ud af køleskabet. I denne uge har det været dette. Ellers kæmper jeg med overhovedet at huske at spise frokost.
Anders Østerlund Nielsen, 42 år, forsker i missionsteologi:
- Det er min søde kone, der har smurt min frokost, som i dag er med rugbrød og flute.

Var indholdet interessant?
Ja
Nej

Vi har modtaget din kommentar

Dette kan også have din interesse