Forside/ Medlemsfordele/ Online jobsøgningskursus
Forside/ .../ Online jobsøgningskursus

Online jobsøgningskursus

Drømmer du om at få et job eller skifte det nuværende ud med et andet?

Hvis det er tilfældet, kan du have brug for inspiration, fx til at skrive en god ansøgning eller håndtere jobsamtalen. Derfor har vi udviklet en række online jobsøgningskurser, som du let kan tilmelde dig og følge hjemme fra skærmen.

Det tager kun fem minutter

Et online jobsøgningskursus er sammensat af op til fire forskellige moduler. Når du har tilmeldt dig et kursus, modtager du med det samme første modul pr. mail. De resterende moduler kommer én gang om ugen de følgende uger. Kurserne er skruet sådan sammen, at du kan få noget ud af at deltage uden at skulle bruge mere end fem minutter pr. modul. Har du tid og lyst til mere, har vi til hvert modul også lavet nogle små øvelser, som du er velkommen til at kaste dig over.

Klik her for at se et eksempel på, hvordan et modul ser ud.

De forskellige kurser

Nedenfor kan du se en beskrivelse af de online jobsøgningskurser, som du kan tilmelde dig:

 • Skriv, så det læses: Hvordan skriver du en ansøgning, der får dig til jobsamtale? Det giver vi nogle bud på i dette kursus, der består af fire moduler.
   
 • Brug internettet i jobsøgningen: Internettet bugner med redskaber, tips og tricks, der kan hjælpe dig i din jobsøgning. Vi har samlet det bedste og kogt det ned til fire moduler.
   
 • Brænd igennem til jobsamtalen: Når du bliver indkaldt til en jobsamtale, gælder det om at gøre det godt. Vores fire moduler klæder dig på til at præstere optimalt.
   
 • Uopfordret jobsøgning: Halvdelen af alle ledige stillinger bliver aldrig opslået. Derfor er det vigtigt at søge uopfordret. På kurset viser vi dig blandt andet en lille film med Merete Bergman Smit, der har stor erfaring med at undervise sælgere. Hun giver dig nogle gode råd om, hvordan du uopfordret sælger dig selv og dine kompetencer. Du kan også møde HR-chef Pia Stjernlund, der fortæller om, hvor vigtig den rigtige forberedelse er, når du søger uopfordret.Kurset består af i alt tre moduler.
   
 • Netværk og sociale medier: På kurset Netværk og sociale medier sætter vi særligt fokus på, hvordan du som jobsøgende kan blive bedre til at bruge dit netværk, når du søger job. Samtidig giver vi dig også et par gode råd til, hvordan du kan bruge LinkedIn i din jobsøgning.

Tilmelding

Du tilmelder dig et eller flere kurser på Mit Krifa.

For at benytte online jobsøgningskurser skal du være medlem i Krifa. Meld dig ind her.


Fandt du det du søgte?
Ja
Nej
Ville du have ringet ind, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på krifa.dk?
Ja
Nej
Mange tak for din tilbagemelding.

Vi arbejder hele tiden på at gøre krifa.dk bedre, og vi er glade for, at du tog dig tid til at svare os.

Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du skrive til os her.