Om os

Her får du svar på det meste om Krifa. Hvem er vi? Hvad er vores værdier og mission? Hvordan får du job hos os? Hvordan kommer du i kontakt med os?

Krifa er en fællesbetegnelse for Kristelig Fagforening og Kristelig A-kasse. Alt i alt har Krifa ca. 210.000 kunder.

 

Danmarks 3. største a-kasse

Kristelig A-kasse er både for lønmodtagere og selvstændige. Med 195.000 kunder er Krifa Danmarks 3. største a-kasse. Vi arbejder hver dag for at fremme God arbejdslyst hos vores kunder. Vi ønsker at være vores kunders samarbejdspartner, både når det går godt, og når det går skidt. Vi giver information og vejledning om mulighederne på arbejdsmarkedet og hjælp til jobsøgning. A-kassen udbetaler desuden dagpenge, efterløn og andre økonomiske ydelser.

 

Danmarks 4. største fagforening

Kristelig Fagforening har ca. 135.000 kunder. Hovedopgaverne er at varetage lønmodtagernes interesser på arbejdsmarkedet ved at forhandle overenskomster, føre faglige sager og give råd og vejledning. Vi giver konkrete redskaber, der bidrager til God arbejdslyst i form af et bredt udvalg af arrangementer, webinarer og podcasts og giver effektiv sparring på jobskifte og karreremuligheder gennem karrieresamtaler. Vi markerer os i dag som en af de vigtigste uafhængige fagbevægelser med mange mærkesager.

 

Meget tilfreds kunder

9 ud af 10 kunder er så tilfredse, at de vil anbefale Krifa til andre.

Del siden

Fandt du det du søgte?